• Salderes 103, 5682 EP Best

 • Schrijf je in of reserveer een rijles +31628205578

 • Brommer

 • Rijschool Best | Brommerrijbewijs halen

  Wil jij je brommerrijbewijs halen? Waarschijnlijk kun je niet wachten om op de brommer of scooter te gaan toeren. Maar je moet 16 jaar zijn voordat je mag beginnen aan de opleiding voor je brommerrijbewijs. Voordat je aan de praktijklessen mag beginnen moet je eerst je theorie halen. Examen doen voor je theorie mag je pas als je 16 jaar bent.

  Wat je moet weten voor je brommerrijbewijs

  Wanneer moet je op de weg rijden? Mag je altijd op een fietspad rijden? Mag je altijd de maximale snelheid rijden? Wat zijn de gevaren? Wat zijn doorsteekplaatsen?
  Bromfietsers hebben een speciale plek op de weg.

  Theorielessen

  Ik raad je aan om theorielessen te volgen voor je brommerrijbewijs. Dit kan individueel of in een groep. Je mag ook zelf een groep samenstellen als je dat prettig vindt. De lessen geef ik op de rijschool, maar op verzoek kan ik ook naar een andere locatie komen.
  Als je goed kunt leren en je leert liever zelfstandig, dan geef ik je de inlogcodes van mijn website waar je de volledige stof kunt vinden en proefexamens kunt maken.

  Leermiddelen brommerrijbewijs halen

  Ik gebruik de nieuwste leermiddelen voor de theorie om je brommerrijbewijs te halen en de officiële examenstof van het CBR. Ik leer je kennismaken met de vraagstelling van het CBR en ik zorg ervoor dat je de stof niet onthoudt in je tijdelijke geheugen, maar dat je de theoriekennis in je langdurige geheugen opslaat.

  Een theorieles duurt een uur. Als je bij mij slaagt voor het proefexamen dan vraag ik direct voor jou je theorie-examen bij het CBR aan.

  Praktijklessen brommerrijbewijs halen

  Je mag pas aan je praktijklessen om je brommerrijbewijs te halen pas beginnen als je je theorie hebt gehaald. Tijdens de rijlessen ben je verplicht om het bewijs van slagen bij je te dragen. De praktijklessen voor je brommerrijbewijs krijg je van een specialist collega instructeur. De instructeur volgt je op een volgbrommer en communiceert met jou door middel van oortjes.

  Het examen wordt afgenomen door het CBR. Jij rijdt op de brommer en niet de instructeur maar de examinator volgt je en geeft je opdrachten. Gemiddeld heb je 4 á 5 lessen nodig voordat je op examen gaat.

  Haal jij maar snel je theoriecertificaat want dan mag je de weg op! Leuk!

  Bekijk de tarieven

  Inschrijven