• Salderes 103, 5682 EP Best

 • Schrijf je in of reserveer een rijles +31628205578

 • Autisme

 • Rijschool Best | Rijles met Autisme

  Wil je rijles en heb je een vorm van autisme? Dat is geen enkel probleem.

  Door je autisme leer, denk en verwerk je informatie anders dan mensen zonder autisme. Je bent niet minder slim dan wie dan ook. Maar het is soms moeilijk om overzicht te houden. Als je autisme hebt is het voor jou moeilijker dan voor anderen te begrijpen dat niet iedereen hetzelfde ziet, denkt en voelt zoals jij dat doet. Vertel me daarom altijd als je een vorm van autisme hebt. Ik kan je namelijk lesgeven op een manier die past bij jouw denkwijze. Ik heb er een training voor gevolgd en daarvoor heb ik een erkend certificaat gekregen van Spectrum Nederland. Ik volgde deze training omdat ik jou zo snel mogelijk wil helpen aan een rijbewijs.

  Bel voor rijles met autisme naar 06-28205578.

  Rijles met ADHD

  Heb je ADHD en ben je bang dat je daardoor moeilijker auto kunt rijden?

  Als je ADHD hebt dan is de kans groot dat je impulsief en hyperactief bent en bovendien moeite hebt om je concentratie vast te houden. Onoplettendheid kan het gevolg zijn. Je kunt prima elke taak afzonderlijk uitvoeren maar het wordt moeilijker als je meerdere taken tegelijk moet uitvoeren.Je vindt het misschien lastig om prioriteiten te stellen en plannen op te stellen. Autorijden is multitasking. Als je autorijdt moet je op veel dingen tegelijk letten.

  Het is voor mij belangrijk om te weten dat je ADHD hebt, zodat ik jou op jouw manier kan leren hoe je auto moet rijden en tegelijkertijd op het verkeer moet letten. Vertel het mij als je ADHD hebt zodat ik jou zo snel mogelijk aan een rijbewijs kan helpen omdat ik je dan les kan geven op een manier dat past bij jou. Bel 06-28205578.

  Inschrijven