• Salderes 103, 5682 EP Best

 • Schrijf je in of reserveer een rijles +31628205578

 • Rijangst

 • Rijschool Best | Angst om te rijden

  Heb je angst om te rijden? Ben je bang dat een rijbewijs halen niet voor jou is weggelegd omdat je rijangst of faalangst hebt?
  Ook met faalangst of welke andere angst om te rijden je ook plaagt, ik kan je helpen je rijbewijs te halen. Sterker nog, de kans dat je slaagt is even groot als voor mensen zonder angst om te rijden

  Speciaal ontwikkeld programma

  Ik ben een erkend gecertificeerd instructeur voor het geven van rijlessen aan mensen met rij- of faalangst. Dankzij een speciaal ontwikkelde lesmethode heb jij straks geen angst om te rijden en ga jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen naar het rijexamen bij het CBR. Klinkt dat onwerkelijk? Plan dan een gratis proefles om te ervaren wat ik voor jou kan doen, 06-28205578.

  Angst om te rijden met een rijbewijs

  Je bent niet de enige met rijangst terwijl je een rijbewijs hebt. Dit komt vaak voor.
  Angst om te rijden maakt je leven complex. Je raakt afhankelijk van anderen om je te verplaatsen. Vaak begrijpt je omgeving niet waar je angst voor hebt. Met als gevolg dat je niet meer rijdt of je vermijdt bepaalde verkeerssituaties zoals bijvoorbeeld een snelweg of rotonde.

  Nadat ik je heb begeleid kan jij weer overal naartoe rijden zonder dat je je in allerlei bochten hoeft te wringen. Je kunt van je angst afkomen. Echt! Ik ga het je laten zien en laten voelen.

  Wat gaan we doen?

  We gaan niet meteen rijden. We gaan samen in gesprek om te achterhalen wat je angst precies is en misschien komen we erachter waar die angst om te rijden vandaan komt. Dan maken we samen een plan van aanpak. Het lesprogramma bestaat uit modules die in de auto geoefend worden maar er zijn ook oefeningen die je thuis kunt doen. Je houd zelf volledige controle over wat je wel en niet doet.

  Kennismaken

  Ik help je op een professionele manier en zonder spanning weer de weg op. Na mijn lesprogramma wil jij weer deelnemen aan het verkeer.  Veilig en vertrouwd!
  Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met mij op. Ik beloof je dat je niets hoeft te doen wat je niet wilt doen!

  Kennismaking plannen