• Salderes 103, 5682 EP Best

 • Schrijf je in of reserveer een rijles +31628205578

 • Ik zie, ik zie…. de hindernissenbaan

 • Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

  Ouders en verkeer.
  Dit is een cursus waarin we verkeer bekijken door de ogen van kinderen. Ik neem je aan de hand van korte filmpjes mee in de belevingswereld van een kind.

  Kinderen moeten hun vermogen om de juiste snelheid, afstand en omgeving waar te nemen nog ontwikkelen. Daarom horen, zien en meten zij anders dan volwassenen. Na deze presentatie kijk je anders naar kinderen in het verkeer. Dat komt de verkeersveiligheid ten goede.

  Bedoeld voor: volwassenen

  Deze presentatie is prima te combineren met de Hindernisbaan    

  Ouders en verkeer = Een Hindernisbaan

  Kinderen worden naar school gebracht en weer opgehaald. Rond die tijd lijken de wegen rondom de school op een hindernisbaan. Aan de hand van foto’s laat ik de hindernissen zien. Een stukje bewustwording waar je van schrikt.

  Bedoeld voor: ouders van basisschoolleerlingen

  Deze presentatie is prima te combineren met Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.    

  Lees meer over Rijschool Excellent Verkeersonderwijs

  Reserveren